Gluténmentes liszt nélküli Dió- piskóta

2017.09.13

Hozzávalók:

  • 15-20 dkg darált dió
  • 4 db tojás
  • eritrit ízlés szerint
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 csipet só
  • rumaroma ízlés szerint
  • tej/ víz

Elkészítés: A darált diót, az eritritet, a sütőport, egy csipet sóval és a tojássárgákkal elkeverjük. Annyi tejet adunk hozzá, hogy piskótaszerű legyen. Majd a felvert tojásfehérje habbal összeforgatjuk. Szilikonos sütőformába vagy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőben készre sütjük!

Megj.: A képen látható, hogy készítettem hozzá egy vaníliás öntetet is natúr joghurtból és vaníliás fehérjeporból, majd a tetejét megszórtam fahéjas- eritrittel. 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el